dimarts, 21 de juny del 2022

SUN’S SIGNATURE, CLASSICISME POP

NOU REGISTRE

A aquestes alçades, què es pot afegir d’Elizabeth Fraser. De personalitat intensa, als seus 58 anys, segurament se la pot considerar una de les veus més doctes del panorama musical britànic.

Finalment aquest dissabte passat, via Partisan Records/Liberator Music, va veure la llum de manera oficial l’EP que amb el nom homònim de Sun’s Signature, ha anat gestant-se, no se si des de que ho va deixar amb Cocteau Twins, però sí que és cert que porta anys en remull. Amb ella es troba la seva parella sentimental, el també music Damon Reece (Massive Attack, Spiritualized, Lupin Howl).

Fraser els darrers anys ha fet coses amb gent com Oneohtrix Point Never, es va unir a Massive Attack per alguns concerts de la gira d’aniversari de Mezzanine, així com la realització d’alguna banda sonora. Fins arribar aquí, les cinc cançons del 12”, ja han tingut algunes vides anteriors, en diferents formats o directes. Algunes d’elles, des de fa uns dies que es podien escoltar acompanyades de vídeo, com ara aquest Underwater. Retrobar-nos amb el magistral virtuosisme i la màgica veu de Liz Fraser, és una molt bona noticia. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada