diumenge, 12 de juny del 2022

WORKING MEN’S CLUB, UN VIGORÓS ESQUEIX

NOU REGISTRE

L’electrònica dance és un motlle que no es trenca ni llençant-lo des del terrat. Som en una etapa de la història en que com que de novetats poques, alguns estils es mantenen tan frescos com si els acabéssim de treure de la nevera.

Continuen funcionant sense haver perdut ni una mica de pistonada. Com si la Human League acabés de treure el Love Action o alguna cosa semblant. S’ha aturat l’evolució? Possiblement, no ha hagut mai cap evolució. Senzillament és que van sortint esqueixos. Els anglesos Working Men’s Club es van estrenar amb un disc homònim el 2020 i ara arriba el moment de la proba del cotó amb aquest Fear Fear que sortirà a mitjans del mes que ve via Heavenly Records.

La banda amb base a Todmorden, son Sydney Minsky-Sargeant (veu), Hannah Cobb (guitarra), Mairead O'Connor (guitarra/teclats) i Liam Ogburn (baix). El seu cantant assegura: ‘El primer disc era un treball molt personal, aquest és un entre el personal i les circumstàncies en tercera persona respecta el que anava passant. M’agrada el contrast de la música tonificant i les lletres profundament fosques. En aquest àlbum hem tingut moltes més coses a dir’. La producció ha anat a càrrec de Ross Orton en el seu estudi de Sheffield.

El darrer tema que han compartit, és aquest Ploys. Ve acompanyat d’un vídeo realitzat per Edwin Burdis on es veu a l’aixecadora de peses (és diu així?) jamaicana Chloe Whylie fent esforços. Burdis explica: ‘Quan vaig escoltar el disc, vaig voler involucrar-m’hi de seguida. Va ser una meravellosa oportunitat per poder treballar amb l’artista/atleta híbrida Whylie i crear una trobada entre allò femení i masculí, en el mon EDM (Electronic Dance Music)’.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada