divendres, 15 de desembre del 2023

EL SUBSTITUT PERFECTE

SUBSTITUTE – “MANIC”

NOU REGISTRE

Les que s’estiguin prenent Diazepam o Tranxilium, que no continuïn llegint. La música que ve a continuació podria ser que els hi fes passar tots els mals i les senyores metges perdrien més d'una clienta.

És la medicina ideal per a que se’t passin totes les tonteries climàtiques i vacunítiques. És l’antídot contra totes les alertes, les vermelles, les grogues i les a topets que cada dos per tres activen per embutxacar-se la pasta destinada i mantenir la por sobre la població. La píndola es diu Substitute i son uns nanos de Nova York que transpiren rock&roll per cada un dels seus meravellosos porus.


El 2020 van llançar Eat Your Enemys i fa una setmana que han tret la continuació. Es diu Manic i porta 10 cançons que escoltades amb el volum a tope es converteixen en 10 canonades directes al cervell. Enxubades de contundents riffs de guitarra, per allà sonen tot el bo i millor de les escenes, punk, grunge, hardcore i tot allò que segurament en una bona dosi administrada a la de SantCu, no ho arreglaríem, però algunes ens sentiríem com en pau.


El van enregistrar amb Jerome Westerkamp en analògic als estudis The Checkered Flag de Cincinnati i, per si voleu felicitar-los  els Nadals, son PTR (veu, guitarra), Andrew Jody (baix) i Ray Redmon (bateria) encara que també compten amb Tarik Merzouk i Ben Fischer per alguns directes. Deixem de mirar sèries per una estona i escoltem això. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada