dimecres, 27 de desembre del 2023

LA MÀGIA DE MÉS ENLLÀ

ELEPHANT STONE – “BACK INTO THE DREAM”

NOU REGISTRE

Rishi Dihr: ‘Estic en una recerca constant de la guspira que transforma els pensaments fugaços en alguna cosa immortal...’ Va per aquí la cosa.

La banda de Montreal Elephant Stone anuncien el seu sisè treball. Es diu Back Into The Dream i arribarà a finals de febrer via Cheersquad Records & Tapes. Des del seu debut amb The Seven Seas (Elephants On Parade Records – 2009) que Rishi Dihr i la seva troupe ens han obsequiat amb meravellosos passatges de psicodèlia pop, digna de les grans bandes britàniques de la insigne dècada de l’inici de l’era d’aquari.

(fot Laurine Jousserand)

La nostra música tanca la bretxa entre el conegut i el desconegut’ es llegeix en el comunicat de premsa difós per Rishi Dhir que afegeix ‘L’àlbum explora l’inconscient, el ritme circadiari i tota la resta de misteris difosos que es mouen entre el somni i la vigília. Estem constantment oscil·lant entre dos regnes, tractant de comprendre’ls. Si la nostra música pot construir com un pont entre aquests dos mons, haurem acomplert la nostra missió’. Amb Dhir, completen el grup Robbie MacArthur (guitarra), Jason Kent (teclats, guitarra) i Miles Dupire (bateria).


Han compartit varis temes, alguns com Godstar o Dawn, Day, Dusk, basats en les propostes de la Fundació Isaac Asimov. Sobre el tall The Spark explica: ‘És la meva carta d’amor a l’art d’escriure cançons, un homenatge al procés creatiu en sí. Es tracta d’aquell moment fortuït en el que el temps i l’espai s’alineen, permetent-te capturar un raig de llum en una ampolla’. És un que captura el raig o és el raig que el captura a un? Segurament, continua anant per aquí la cosa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada