dissabte, 16 de desembre del 2023

PREPARADES PER ACTUALITZACIÓ DEL SISTEMA

SHADOW SHOW – “FANTASY NOW”

A LA VISTA

De sempre, viatjar a mons paral·lels ha resultat atractiu i avui és més necessari que mai. Per sort hi ha moltes formes de fer-ho, totes son bones i totes tenen el seu repertori de símbols.

La dècada dels seixanta va ser florida i fàcil d’assimilar en aquest sentit. És per això que el seu estil psicodèlic ha quedat registrat en moltes memòries i es tira d’ell encara, per mantenir un costum que ara mateix es pot semblar a quan els avis treuen per enèsima vegada l’àlbum de fotos. El terceto de noies de Detroit, Shadow Show, son una de les bandes encarregades d’agafar el relleu que l'obre.


Van posar-s’hi l’agost de 2018. Després de dos anys debutaven amb Silhouettes (Burger Records – 2020) i ara han anunciat per a mitjans de febrer el seu segon LP, que es dirà Fantasy Now! El van enregistrar entre Detroit i Londres, on van gravar excepcionalment Aunt Maizy i sortirà via Little Cloud (EEUU) i Stolen Body Records (EU).



Son Ava East (veu, guitarra), Kate Derringer (baix, teclats, veu) i Kerrigan Pearce (bateria, veu) les que a base d’harmonies vocals, guitarres trémolo, potents línies de baix i una palpitant percussió ja ens comparteixen aquest primer tema, Mystic Spiral. Una cançó acompanyada d’un vídeo carregat de simbologia i la seva estètica corresponent. El proper any ens convidaran a viatjar amb elles pel país de les meravelles dalt del Furthur. Una de les parades serà al BCN Psych Fest, o sigui que, al lloro.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada