dimecres, 20 de desembre del 2023

MATISOS LÍRICS i MUSICALS

DUCK’S LTD – “HARM’S WAY”

A LA VISTA

Ens posem rollo iaia Angeleta i com diria ella, la vida ens fa forts. Després d’un munt de directes, la banda de Toronto Duck’s Ltd, diu sentir-se més forta, més segura del que fan.

Tom McGreevy i Evan Lewis han anunciat el seu segon àlbum, es diu Harm’s Way i el llançarà Carpark Records i el segell local Royal Mountain a principis de febrer, amb producció pròpia i de Dave Vettraino. És la continuació de l’EP Get Bleak (2019) i del debut amb Modern Fiction (2021).

(fot Colin Medley)

Han explicat que el disc es centre en els col·lapses interpersonals i socials, la decadència urbana i la missió casi impossible que pot ser mantenir la calma, quan sembla que tot se’n va a la merda. ‘Son cançons sobre els conflictes actuals’ explica el cantant i lletrista McGreevy. ‘Sobre veure patir a les persones que estimo i com estar amb elles per ajudar-les. Sobre la tensió de viure en un món que sembla que està a punt de col·lapsar’.


Comparteixen un segon senzill després de The Main Thing el mes passat, aquest vibrant Hollowed Out que compta amb els cors de Julia Steiner, Marcus Nuccio (Ratboys) – que aquí també toca la bateria – amb Jason Balla (Dehd, Ne-Hi) i Margaret McCarthy (Moontype), així com el violí de Macie Stewart (The Few, Ohmme) i el violoncel de Briar Darling.


Fa uns dies, es va obrir un esvoranc en una zona a prop d’on visc. Es va haver de tancar el pas durant un mes. Molts dels carrers de la ciutat eren rius i rieres que anaven a parar a un llac. Tots aquests carrers asfaltats, es poden veure com una invasió a la naturalesa i que el riu va tornar per recuperar el que era d’ell. Vaig fer la cançó sobre aquest sentiment’, explica McGreevy. ‘Es tracta de viure en decadència, amb la sensació de que estem alineats amb els límits imaginatius d’un petit grup de rics despreocupats. Sobre existir en un permanent estat de catàstrofe del que no tenim control’. Sembla que anem despertant.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada