dissabte, 30 de desembre del 2023

PER ANAR TIRANT

CHROMA – “ASK FOR ANGELA”

NOU REGISTRE

D’una potència incendiaria, el disc de debut de Chroma fa palesa la fortalesa de la que encara es pot presumir, en els àmbits de la música alternativa.

L’àlbum en qüestió es diu Ask For Angela, que arriba després d’uns quants singles, EP’s i directes ubicats en l’escena indie-pop amb discurs reivindicatiu. La banda la posen en marxa el 2015 a Cynnon Taff, a Gal·les, Katie Hall, Liam ‘Bev’ Bevan i Zac Mather. Els onze talls que conformen el disc, son un recull d’apreciacions cap a algunes de les veritables pandèmies que hem de suportar: pobresa, manipulació, masclisme i hipocresia.

Només començar, l’estripat pop de barraca de Don’t Wanna go Out ens injecta la substància necessària per destapar-nos les orelles i així deixar-nos de fer les sordes. La directa Woman To Woman, on s’apropen sense manies als insuperables primers dies de Yeah Yeah Yeah’s. El repertori manté el nivell fins Over The Hill, el tall més llarg amb els seus més de 6 minuts, que tanca el disc amb un presagiós gruny de guitarra.


Enregistrat a Giant Wafer Studios, a l’est del país amb producció de Steffan Pringle, el vinil està al carrer des de finals d’octubre via Alcopop! Records. El terceto assegura que Ask For Angela ja no és només d’ells, sinó que a partir d’ara és del tot nostre. ‘Esperem que hi trobis tanta satisfacció com nosaltres mentre el vam fer’ diuen. Un altre cosa no ho sé, però per fer baixar els galets i la carn d’olla va de primera.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada