dimecres, 6 de desembre del 2023

NO FUTURE NO FUTURE NO FUTURE

WE OWE – “MAJOR INCONVENIENCE”

NOU REGISTRE

Hi ha persones que tenen una tremenda facilitat a gestionar diferents estils i fer-ne un sol paquet que, com qui res, pot engolir-nos senceres i en acabat, fer un rotet i tot.

El músic resident a Brooklyn Christopher Pravdica, es mou amb un projecte en solitari al que li ha posat We Owe. Al no tenir-ne prou amb la seva participació en Swans, Xiu Xiu o Flux Information Sciences per dir-ne tres, omple les hores tontes construint àlbums com aquest Major Inconvenience, el segon com a We Owe i que va sortir el passat divendres via Mothland.

El disc es conforma d’onze heterogenis talls, que el mateix Pravdica descriu com a post-alternatiu i que ha comptat amb les contribucions d’alguns amics com Thor Harris (Swans, Xiu Xiu), Phil Puelo (Swans, Cop Shoot Cop, Human Impact) i TRZTN (Flux Information Sciences, Services).

Hi ha synth-punk, post rock, anti-pop, score, tot perfectament encadellat. Explica: ‘No crec tant en la inspiració com en la determinació. El meu cap està ple de porqueria i una colla de pensaments qualsevols, poden comportar idees. El que queda és només la terminació de dur-ho a terme. Bàsicament és tota la meva vida, el que he escoltat, vist o imaginat, capturat en un moment de determinació’. No està malament.


El principal senzill és aquest Time Suck, que a base d’arranjaments progressius i inspiració en l’EDM, santifica descaradament el costat fosc del concepte pèrdua de temps. ‘Per la lletra de Time Suck pensava en que no m’importa perdre el temps i crec que tothom hauria de perdre el temps. Odio quan la gent es posa nerviosa per perdre el temps, perquè de totes maneres, probablement no hi hagi res que esperar del futur’.

En un dia com avui que tampoc hi ha res a celebrar, la perspectiva del No Future que repeteix en la cançó, també és apropiat. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada