dimarts, 26 de desembre del 2023

LÒGICA CONSISTENT

KOALRA – “DISASTERCLASS”

NOU REGISTRE

El post-punk és un dels sub-gèneres que es manté fresc com una rosa. La seva bona salut, ens la demostren un bon grapat de bandes.

Shame, The Murder Capital, Sweeping Pomises o des de Portland tancant l’any amb el seu darrer àlbum, el grup d’art-rock, Koalra. Van debutar el 2019 amb un LP de títol homònim carregat de mala llet disparada amb un batallador so de guitarres que han anat apaivagant. Amb aquest Disasterclass, al carrer el proper dia 2 via Gigantic Noise Records, mostren la seva tendència en la composició i producció, cap a sons synth-rock i slowcore, sense abandonar les arrels en els 90.


Amb The Clouds Still Hang On You, un dels tres senzills compartits, es pot comprovar la maduresa a la que han arribat. El seu inici suau, amb fonda petjada motorik, ens va introduint cap als paisatges eteris propis d’un futur que aviat  confondrem amb el passat, mentre la línia del baix parla amb la veu principal i s’entrecreua amb esmolades guitarres que emfatitzen el fatal moment.



Molt bona salut pel post-punk, que servirà de banda sonora per visualització de la mala salut de l’afeblida i indigestada població que, a partir de demà, omplirem de nou totes les sales d’espera dels CAP, amb les nostres múltiples variants del refredat tipicus-de-l’invernus. Sempre per instruccions de l’alt comandament i les seves consignes televisades.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada