dijous, 7 de desembre del 2023

QÜESTIÓ DE PRIORITATS

HORSEBEACH – “THINGS TO KEEP ALIVE”

A LA VISTA

Des d’aquí, estem d’acord amb l’enunciat de l’àlbum i afegiríem que la pràctica del pensament individual, per exemple, podria ser també una d’aquestes coses a mantenir vives.

La banda de Manchester Horsebeach ha confirmat la sortida del seu cinquè àlbum. Es dirà Things To Keep Alive i sortirà a mitjans de març via Re:warm. Aquest llançament es produeix en el retorn de Ryan Kennedy a Manchester després de la seva estada i “aïllament” a Tokio.

Com a banda inspirada en l’apel·latiu C86, el disc irradia el característic so lisèrgic de treballs anteriors, allà on ho va deixar amb The Unforgiving Current el 2019.  També es nota el desig de cuidar més la producció, donant-se més temps així com també el desig de cuidar-se a ell mateix a través d’aquest procés creatiu.



A banda de les coses que nosaltres, ingènues, vulguem mantenir, Ryan Kennedy te els seus propis motius (i de pes): ‘Cada àlbum és una instantània d’un període de la meva vida i aquest tracta de l’espai mental on he estat recentment. És un reflex de la lluita contra la depressió i especialment la propensió a l’anhel del dolç alliberament de la mort. Amb el temps he après a bregar amb aquestes coses. La lluita també ha estat per trobar l’alegria, cuidant dels meus gats, plantes i éssers estimats, alimentar-me bé i cuidar-me. Aquestes son les coses que mantinc vives’.

Ha compartit aquest In The Shadow Of Her, una cançó d’aspecte relaxat i apoteòsic a la vegada, a base de poderoses guitarres fuzz i la veu parsimoniosa i hipnòtica de Kennedy ressonant al davant. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada