dijous, 21 de desembre del 2023

RECORDANT AL VISIONARI POETA BEAT

ALLEN GINSBERG – “THE LION FOR REAL, Re-Born”

ALTRES REGISTRES

A Allen Ginsberg no cal presentar-lo. Formava part del grup de persones essencials. Cada dia de la vida, vivia en estat de comprensió.

Una de les seves grans aportacions, va lligada amb l’obra poètica. Per mantenir viu el seu llegat, Shimmy-Disc, el segell fundat el 1987 a Nova York per l’històric músic i productor Mark Kramer, ha llançat una re-edició remesclada i remasteritzada de l’àlbum The Lion For Real (Great Jones – 1989).

En format de doble vinil, inclou vuit talls addicionals no inclosos en el llançament original, on trobem les paraules de Ginsberg, combinada amb música creada especialment per Mark Bingham, Arto Lindsay o Bill Frisell entre altres, que han estat coordinades i produïdes per Hal Willner.



Segons Kramer, quan van poder tenir accés a les cintes originals de 24 pistes, va ser quan van trobar les cançons addicionals, que eren material suficient per fer un doble LP. També van descobrir, dos poemes més, fet que li va permetre escriure nova música i convertir-se en part del context. Aquest Don’t Grow Old és una delicada i ferma meditació sobre la fugaç qualitat del temps, amb música original creada pel mateix Kramer






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada