dilluns, 18 de desembre del 2023

L’ELEGÀNCIA QUE PERDURA

STILL CORNERS – “DREAM TALK”

NOU REGISTRE

Un dels vaixells insígnia del dream-pop, manté el pols amb el frenètic i desbocat pas del temps, i sobreviu.

Still Corners, el duo sorgit, segons la llegenda, d’un encontre fortuït entre la vocalista anglesa Tessa Murray i el multi-instrumentista nord-americà Greg Hughes el 2007 a Londres, sobreviuen des de l’especialització en un gènere que ni fet a mida.


Amb The Last Exit (Wrecking Light Records – 2021) van ajustar el mecanisme. Ara han anunciat Dream Talk, el disc que fa sis i que tornen a editar en el seu propi segell. El van enregistrar en tres estudis diferents al sud de França, a East Sussex i a Woodstock, NY on resideixen actualment i la producció final va anar a càrrec del mateix Hughes a l’estudi de casa seva.


Es percep lo a gust que s’hi troben: ‘Vam provar varies coses, com diferents micròfons, amplificadors i efectes abans de comprometre’ns. Després ho vam mesclar tot analògicament a través de la nostra nova consola SSL, amb la que el so te un nou brillo’ explica Hughes.

Per la seva banda, Tessa Murray diu: ‘La gènesis de moltes d’aquestes cançons, sorgeix dels somnis. Anotava tots els que podia recordar. Així, mentre gravava, treia la llibreta de somnis i afegia en bucle, varies de les frases al que Greg havia estat treballant. El cant i la natura repetitiva del bucle, em feia sentir com si entrés en èxtasi’ al que afegeix: ‘El nom de l’àlbum gairebé es va posar tot sol’.


Comparteixen el primer senzill, aquest Secret World, del que la mateixa Tess diu: ‘A vegades, la idea de conèixer a algú i entrar en el seu món, pot ser perillós. La realitat d’aquella persona, deixa de ser important, només el que t’imagines, cosa que està del tot malament, però ens agrada el què sentim’.

L’any que ve iniciaran una gira per Europa. De moment el mes a la vora, a Milà, el 29 de maig. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada