dilluns, 18 de març del 2024

A FLOTAR PER L’ATMOSFERA

LEVITATION ROOM – “STRANGE WEATHER”

NOU REGISTRE

Quan anem estressats, posem-nos un Levitation Room a la nostra vida. Viurem la vida a càmera lenta i en colors.

El quartet de Los Angeles Levitation Room ens ha entregat una nova dosi de trankimazin musical. Duen penjades un munt d’etiquetes per acabar assumint que naveguen en un mar de folklòrica neo-psicodelia. Ideal per tombar-te a la bartola al sol amb un barret de palla al cap i una cervesa ben freda a la mà.

Funcionen des de 2015 transmetent en baixa freqüència cançons còsmiques per a tots aquells que vulguin fer un passeig espacial. Amb aquesta finalitat, acaben de treure l’àlbum que fa tres, Strange Weather, via Greenway Records i The Reverberation Appreciation Society. Van començar a treballar-hi a principis de 2023 i per la primavera el tenien enllestit.

Per lo general, les idees apareixen durant els assajos, mentre ajustem el set. Alguna cosa captaran les nostres orelles’ explica Johnathan Martin el bateria de la banda. Amb ell figuren els també membres fundadors Julian Porte (veu, guitarra) i Gabriel Fernández (guitarra), més Kevin Pérez (baix) que es va incorporar el 2021. Per aquest disc, també han comptat amb col·laboracions especials, com les de Rob Campanella (ex-teclista de The Brian Jonestown Massacre), Jason Kick (Mild High Club) i Joel Robinow (The Black Crowes).

Quan sents amor, a vegades pot semblar com si estiguessis flotant pel cel’ expliquen d’aquest tema que titulen justament Heaven. I afegeixen:’ Va ser creada intencionadament per fer-te sentir com si estiguessis envoltat per alguna cosa dolça: la connexió entre dos cor i dues ànimes. Va començar a l’estudi amb alguns acords de la guitarra de Gabriel. De seguida ens va cridar l’atenció i vam escriure la resta a l’acte. Va ser una d’aquestes cançons que sorgeixen fàcilment. Casi es va escriure sola’. 

Ben bé als núvols. Demà, diada de Sant Josep, quin millor dia per fer un passeig per la lluna de València?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada