dilluns, 25 de març del 2024

NETEJANT CONSCIÈNCIES

VARIS INTÈRPRETS – “PALESTINE SOLIDARITY COMPILATION”

COMPILACIÓ – ALTRES REGISTRES

Que s'aturés el genocidi que està materialitzant Israel sobre el poble de Palestina, ens faria pensar que alguna cosa està canviant.

Però això ja sabem que no passarà. La dignitat i els valors humans en les persones, fa temps que han volat. Com sigui, encara que només serveixi per deixar constància i fer veure que ens importa el patiment de les persones, qualsevol acció per fer visibles els interessos de les oligarquies, està molt be i ens neteja una mica la consciència.

Goblin Daycare

Com aquesta iniciativa sorgida entre d’altres per la banda Goblin Daycare d'Istanbul. Una compilació de 27 cançons en format cassette amb el nom de Palestine Solidarity Compilation per recaptar diners per organitzacions humanitàries que ajuden als palestins. Hi apareixen bandes com Cool Sorcery, Gee Tee o Cherry Cheeks, i totes les cançons aportades son inèdites, demos, covers o versions en directe.



És millor fer-ho directament i no a través de cap bandcamp, perquè aquesta es queda una part significativa. Es pot fer directament a MAP (Medical Aid for Palestinians) i enviant un mail amb el rebut a gd4palestine@gmail.com També a @godlesstapes, @idiotaperecords, @cowtoolrecords, @spyasolarecords i @mevzurecords .

No sabem si els diners arribaran als palestins. Pel mig hi ha el negoci de les Nacions Unides. Però serà com quan la iaia dóna per la marató de la Tele3. Es creu qui sap què.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada