dissabte, 16 de març del 2024

ARDENTS i AMB L'ESPERIT ALT

GUSTAF – “PACKAGE PT. 2”

A LA VISTA

Tot i la curta durada de la no wave, aquest gènere ha donat molt aliment a bandes que, molt després d’aquella declaració, recullen el llistó i fan coses com Gustaf.

La popular banda de Brooklyn liderada per Lydia Gammill, amb el seu primer àlbum, Audio Drag For Ego Slobs (Royal Mountain Records – 2021), van obtenir forces elogis dels mitjans i dels que van tenir la fortuna de topar-s’hi. En ell exposaven el conflicte amb el seu entorn habitual, encarat a les formes i maneres perquè les emocions no els afectessin més del compte.

fot Erica Styder)

Ara tenen a punt la seva continuació amb aquest Package Pt. 2 que arribarà a primers d’abril a través del mateix segell indie amb base a Toronto. En aquest, agafen consciència de que les coses son com son i indaguen sobre les formes que haurien de canviar per fer la vida i les relacions, una mica més portables. Interessant despropòsit que transmeten a base de poderosos cops de guitarra post-punk que van enregistrar a Studio G Brooklyn i Circular Ruin Studio i va ser produït i mesclat per Erin Tonkon (que va treballar a Blackstar de Bowie).


Han compartit alguns talls, entre els que es troba aquests Here Hair / Hard Hair, els dos temes fusionats en un clip dirigit per la mateixa Lydia Gammill. El primer, comença lentament per entrar en un crescendo compartit amb el senyal de la guitarra i el cant dels ocells. El segon, és una descàrrega d’adrenalina tipus B-52, concisa i breu. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada