divendres, 22 de març del 2024

PRONÒSTIC FAVORABLE

SUNGLACIERS – “REGULAR NATURE”

A LA VISTA

Simpatia pels que ens han deixat i pels que retem homenatges de tant en tant. No s’ha de viure de records, s’ha de viure posant l’èmfasi en les accions de cada dia. Abans no ens despertin.

La banda de Calgary Sunglaciers, es distingeix per destacar aquesta actitud. En el seu nou treball, continuen encaixant les cançons a través d’homenatges. Post-punk vestit amb tocs de synth-pop, new wave i motorik conformen un singular conglomerat, d’una pulcritud acord als temps. Es diu Regular Nature i surt a finals de mes repetint amb el segell Mothland.

Al llarg dels seus 15 temes, aporten imponents puntejos de guitarra entre sons de sintetitzador bolcats en breus però intensos talls que unes polièdriques veus – ara en una contagiosa escalfada ascendent, ara aconsellant prendre’ns les coses amb filosofia – fan que mantinguem l’atenció fins i tot quan el disc dona per finalitzada la sessió.


(fot Medland-Marchem)

Aquest Cursed, vol ser una mena d’epopeia nostàlgica sobre l’amor i els records que ara hi son, ara no hi son. Explica la banda: ‘La cançó, segurament és la més trista que hem fet. És una peça sobre expectatives destruïdes, la reflexió sobre la realitat d’una situació que una vegada ha passat de llarg, l’únic que queda és el record’. En l’inquietant vídeo que l’acompanya, dirigit per Evan Resnik, veu i guitarra del grup, casi tot ell rodat en un contrastat i exquisit blanc i negre, el grup ha volgut plasmar la quotidianitat d’una dóna (Denice Olivares) que és treta i entrada de nou en l’estat de vigília i somni.








   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada