dimarts, 26 de març del 2024

SO CÒSMIC

OLD MILION EYE – “QUARTZ HIVE”

NOU REGISTRE

Com que som a la Setmana Santa, encara que no ens agraden gaire els barrets del Ku Klux Klan i tampoc que ens diguin quan toca fer dejuni o anar de vacances, per variar farem el que toca i ens posarem meditatius.

Gairebé totes les obres de Brian Lucas, o allà on aparegui, sigui en els seus inicis als 90 amb la banda experimental Mirza, amb 43 Odes, amb Dire Wolves, o ara mateix en la seva darrera entrega amb Old Milion Eye, ens poden situar en espais diferents als habituals. Figura que és el tercer disc, sempre que no comptem tot el que ha anat llançant en formats auto-editats o no especificats. Es diu Quartz Hive i li ha editat a finals del passat mes, el segell especialitzat en edicions limitades d’artistes que van pel seu compte, Feeding Tube Records.

És un àlbum de psych-folk directament emparentat amb les bandes més fumades dels setanta. Cançons en ple trànsit cap a nebuloses espacials. A base de relaxades carícies als instruments de corda, de percussió, teclats i esotèriques veus, Lucas transforma l’habitació en un compartiment tou com un blandiblu.



En el viatge, hi participen la seva companya a Dire Wolves, Sheila Bosco, el seu col·lega Steven R. Smith, Jem Fanvu (Vacant Gardens), Bill Evans (Kids On A Crime Spree), Stuart Chalmers, Joe Imwalle, Kevin Van Yserloo, Benjamin Rogers, Kevin Corcoran i les remarcables participacions de Zekarias Thompson al saxo i Ceylan Hay a l’arpa.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada