dimecres, 6 de març del 2024

LAZY SUNDAY – “ANOTHER SUMMER”

INDESTRUCTIBLE, NOMÉS CANVIA LA FONT

NOU REGISTRE

Passi el que passi al món, el pop-punk sempre existirà. És l’energia base. És com un 3 de 10 amb folre i manilles: la pinya sola no fa res, però sense ella no hi ha castell.

Cançons de 2 o 2 minuts i mig màxim. Tocades amb la urgència de com si t’anessin a desendollar l’ampli en qualsevol moment. Cançons per escoltar-les mentre ens prenem dretes a la cuina el cafè d’abans de sortir de casa. 

És el torn de Lazy Sunday, una banda de Portland que ells mateixos defineixen com un quartet que fa 'pop-punk nostàlgic dels 90'. Acaben de llançar el seu debut en vinil, aquest Another Summer via el segell Salinas Records, des de Nova York, tot un referent del pop-punk des de principis dels 2000.

Les veus i guitarres acoblades de Rani Gupta i B Okabe, casi no s’escolten sota el mur que aixequen el baix de KT Austin i la bateria de Jeremy Dunlap. Talls enganxosos com Differentiation, d’un indie-pop d’alarmant excitació o l’estimulant guitarreig d’Ego Trip i la seva melodia suggestiva i desbocada alhora. O aquest descontrolat Flutter, ple d’estimulant para-farmacèutic. ‘Aquest disc tracta sobre grans sentiments del passat, del present i del futur’ diu la banda. El que diguin. Però ara toca apretar fort. Llarga vida al pop-punk!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada