dimarts, 19 de març del 2024

NO NECESSITEM LA INTEL•LIGÈNCIA ARTIFICIAL PER RES ( * )

THE FOLLIES – “PERMANENT PRESENT TENSE”

NOU REGISTRE

Estan tocats per la velocitat i les descàrregues de les bandes de power-pop dels 70. No tenen manies a l’hora de posar totes les cartes a sobre de la taula. Especialment perquè tenen la partida guanyada.

The Follies son un quartet resident a Nova York que venen de diferents ciutats i bandes (Vexx, Twisted Thing, Ajax), totes bastant diferents del que s’han proposat fer a partir de la trobada. Son Evan Radigan (veu, guitarra), Michael Liebman (guitarra), Jess Poplawski (veu, baix) i Chris Bowman (bateria).

S’han encomanat als ritmes frenètics que regnaven per les sales fosques i humides de la ciutat, així que es posava el sol, i que perduren encara per a qui els vulgui rescatar. Fa tres setmanes que ha sortit l’àlbum via Feel It Records, el seu debut. Es diu Permanent Present Tense i el disc els hi prenen de les mans.


Es passen pel forro les tendències i tiren d’electrificats super-ganxos i veus fluides cantades, des de la dutxa, a vegades a dues veus per estalviar aigua. A partir d’unes brillants composicions i una mescla acurada per part de Chuck Betz, han aconseguit destil·lar un so nítid, amb el que han condensat tota l’energia de temps més interessants. Diguem-ho així de suau per no dir-la grossa.

( * ) Lo de la intel·ligència artificial no ve a tomb de res, però ens venia molt de gust deixar-ho anar.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada