dijous, 21 de març del 2024

AMB CONEIXEMENT DE CAUSA

DEAD HIGH WIRE – “WASTELAND SHADOWS”

NOU REGISTRE

M’imagino al detectiu Elijah Baley escoltant el primer àlbum d’A Flock Of Seagulls en un walkman i dirigint-se cap a Aurora per resoldre un nou crim.

Relacionar una cançó amb fragments d’una crònica escrita, gravada en la memòria popular, pot ser un joc divertit. Les cançons de Dead High Wire, el trio d’Anvers, es presten al joc. ‘Aquest àlbum és el resultat d’un intens viatge inspirat en diversos fenòmens socials, addiccions, canvi climàtic, confinaments’, ciència ficció vs realitat? Es diu Wasteland Shadows i és el seu segon treball, després de debutar amb Pray For Us el 2018.

Mesclen new-vawe amb post-punk i el resultat és un viatge sonor a base de les subtils línies de guitarra de Ruben Peeters i els glacials beats de Sacha Jennis (baix, veu) i Pieter Leemans i Davy Vanden Broecke (bateria), provocats com asseguren ‘per una indiscriminada manca de son’. Sacha Jennis comenta: ‘La música cura moltes ferides. El post-punk, moltes vegades parteix d’una certa insatisfacció i aporten una crítica social que no volem amagar. També hi ha alguna cançó que te un plantejament més personal ’. A Elijah Baley li queden moltes escabetxades per resoldre. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada