dijous, 7 d’abril del 2022

ARNALD PAUL, INCENS i SOMRIURES

NOU REGISTRE

Sí que és incomprensible que músics com Arnald Paul, no gaudeixin d’una popularitat més a l’alçada del seu treball. Amb la de merda que hem d’esquivar, dia sí dia també, sonant per tot arreu.

Porta mitja vida component i gravant a casa seva en una platina analògica de 4 pistes i quan no, està tocant en bars i botigues de discos, que era on venia el seu material en cassettes i CDrs. Fins ara. 

Perquè Fruits de Mer Records li ha editat aquest flamantíssim i fascinant 10” en vinil transparent amb 7 temes, que porta per títol Transparent Ideation.

Aquestes 7 son les escollides per ell al llarg de 2020, mentre figurava que si sortíem al carrer moriríem totes. Hi ha posat una acústica de 12 cordes, una elèctrica, un acordió, teclats... i molta, molta inspiració i amor. La cançó que l’obre, Spiders, ens envia de pet a Earls Court, a casa de Syd Barrett, on el trobem assegut a terra, encara amb pijama, i anem escoltant la resta de cançons. Totes elles impregnades de l'esperit Barrett, que van sonant una darrera l’altra, mentre esperem que arribi Evelyn Rose. 

Va acompanyat d’un DVD, Yellow Facet Lime, amb 20 cançons. La portada és del músic i dissenyador Glenn Rehse dels també nord-americans Plascticland

Em sembla que han trucat a la porta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada