diumenge, 24 d’abril del 2022

LEWSBERG - ENS AGRADA TOT D’ELLS

ALTRES REGISTRES – 7”

Son la típica banda que és poc coneguda i cada vegada ho va sent menys. Lewsberg son poc coneguts perquè fa relativament poc que circulen. Però cada vegada ho son menys, perquè amb el que fan i després de la primera vegada que els escoltes, ja no els abandones mai més a la vida.

La banda de Rotterdam, porta llançats tres meravellosos discos, sempre auto-editats (crònica del segon, In This House (2020) de TotDePop, aquí). El darrer, In Your Hands el 2021, és una delicatessen. Ara, a través del segell especialitzat en singles i coses rares Speedy Wunderground, han llançat Six Hills. Pierre Hall un dels dos que estan al darrera del segell, explica: ‘Son probablement la banda amb la que més hem volgut treballar des de fa anys. Dan (Carey) i jo estàvem totalment obsessionats amb el seu primer àlbum. Per mi eren el més semblant a una Velvet Underground moderna [...] Tenia aquella sensació de que és una banda que només la coneixes tu, com un secret, per lo que realment, al principi, no els vam empaitar gaire. Semblaven massa perfectes. A més, segurament teníem por de que ens diguessin que no’.

Del tema, és la mateixa banda qui explica en un comunicat: ‘Quan encara continues barallant-te per coses que son realment importants per tu, podries decidir deixar de discutir i mirar de matar-los amablement. És possible que te n’adonis que això funciona. Llavors, per casualitat, també podries adonar-te que ni tan sols has de matar ningú. Que també podries ser amable. Però hi ha una línia molt prima. A vegades, inclús pot ser amable matar a algú’. Ens agrada la seva música i ens agraden les seves conclusions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada