dimarts, 12 d’abril del 2022

BLUSHING, ECOS DE LES MELODIES SEDOSES

NOU REGISTRE

L’estela d’aquelles bandes que van obrir camí amb el seu pop eteri i les que pocs anys després hi van incorporar un carregament de guitarres, Cocteau Twins, Lush, MBV, van deixar una estela moooooolt llarga i profunda.

És per això que bandes com la nord-americana Blushing mantenen el seu particular pols amb el transcórrer del temps. El febrer van llançar el seu segon disc, Possessions, via Kanine Records. Dotze cançons exemples totes elles de la intensitat que va tenir aquell moviment, que va començar fa quatre dècades i que encara perdura.

El quartet, format per Christina Carmona (veu, baix) i Noe Carmona (guitarra), i Michelle Soto (guitarra) i Jacob Soto (bateria), han sabut amb aquest segon àlbum, que sempre és prova de foc, dotar-lo de forces que l’han guarnit especialment. A saber: 1.La cirereta amb la participació de Miki Berenyi (Lush) en el single Blame. 2.Tota la masterització i la mescla del tema The Fires, son obra de Mark Gardener (Ride) – que la va portar a terme al seu estudi d’Oxford OX4 Sound –.  3.La producció per part del seu amic – son tots d’Austin – Elliott Frazier (Ringo Deathstarr). Amb discos com aquest, l’escena ‘sedosa’ està assegurada. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada