dimarts, 26 d’abril del 2022

EMPATH, EN PERFECTE DISSOLUCIÓ

NOU REGISTRE

El quartet de Filadèlfia, fan una música polivalent. Igual poden mostrar unes poderoses dents de riffs enganxosos, com unes balsàmiques harmonies, com un dringueig que fa que la vida sembli una altra cosa.

Els nois i noies d’Empath, es van posar en marxa el 2015. Després del seu debut amb Active Listening: Night On Earth, llancen el seu segon. Es diu Visitor que els hi ha editat Fat Possum. Igual com la seva música, en ell exploren també diferents mons. Des de les agitades notes de Nosferatu, el film de 1922, fins les del venerat film The Wicker Man de 1973, passant per les de Low, el disc de Bowie de 1972, o els seus admirats Fleetwood Mac. L'ha produït Jake Portrait (Unknown Mortal Orchestra) que ho ha relligat amb eficàcia. ‘El nostre enfoc a l’hora de composar les cançons, es trobar el punt de trobada sonor i conceptual, entre tots els nostres diferents punts de vista i idees’, diu Catherine Elicson. ‘No volem estar subjectes a un tipus de música, ens agrada tot tipus de música espontània, intentant encaixar tot allò que estimem en cada cançó i, amb sort, produir alguna cosa nova i emocionant a través d’aquest procés de síntesi’.

El tercer single, és aquest Passing Stranger, que l’acompanya un clip de Halle Ballard, rodat al pis de la mateixa cantant. És la mateixa Elicson que es diverteix explicant com va anar: ‘El vam filmar en una nit. Vam comprar algo de menjar indi i vi a la botiga de delicatessen del costat de casa. Garret va aconseguir un munt d’espelmes i vam començar a improvisar. Un cop tips, vam donar per acabat el rodatge que va dirigir Halle amb un iPhone 11’. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada