dimecres, 6 d’abril del 2022

VAN CHAMBERLAIN, MELODIES ETERNES

NOU REGISTRE

La música que fan Van Chamberlain, be podria servir de referencia com la música segell dels temps aquests. Carregada de bones intencions i perfecte per provar de canviar les coses.

Els germans Van i Jacob Chamberlain van començar a tocar junts quan es van retrobar a Brooklyn el 2019. Abans, per separat, en bandes com Phantom Buffalo o Eternal Drag havien agafat tota l’experiència que necessitaven per tirar endavant solets. L’any passat, amb alguna cosa ja feta i amb la idea d’agafar taules i fer una mica de rodatge, entre germans ja se sap com poden anar les coses, volien fer algun directa. Al no poder ser pel follón del bitxo, van recórrer a la solució de tancar-se a l’estudi i anar per feina. 

El resultat es diu In the Sun, que sortirà divendres via Very Jazzed. Les lletres parlen d’experiències personals. A la conclusió que van arribar va ser que ‘el passat és el pròleg i que el futur potser sí que valdrà la pena, però res ajudarà, a menys que facis les paus amb el present’, expliquen. Difícil ho posen. Però ho provarem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada