dijous, 28 d’abril del 2022

RETROBAR-SE AMB CRAIG FINN, ÉS BON SENYAL

NOU REGISTRE

Hi ha persones que tenen una especial habilitat per fer recorreguts sense cansar-se i sense cansar, que és també important, encara que no tant. Parlem de recorreguts musicals, com el de Craig Finn.

Nascut a Boston i instal·lat des de 2001 a Brooklyn, després de donar guerra amb un parell de bandes, va ser amb The Hold Steady i el seu debut, Almost Killed Me (Frenchkiss Records – 2004) que va començar a trepitjar fort sense deixar de donar treva. El 2012 va debutar en solitari amb Clear Heart Full Eyes (Vagrant Records) editant d’una manera més o menys regular fins a cinc àlbums. La tercera setmana de maig arribarà el sisè, A Legacy Of Rentals via Positive Jams/Thirty Tigers

El va enregistrar fa un any amb Josh Kaufman a la producció. La seva tendència natural, continua sent la d’apropar-se a les bandes de rock clàssic nord-americà i alternatiu. L’objectiu, que sempre aconsegueix, és introduir-nos en aquestes atmosferes que tan be genera, amb cançons que parlen de personatges quotidians, íntims. Novament ho fa voltat de grans músics i de les harmonies vocals d’Annie Nero i Cassandra Jenkins. Com un retrobament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada