diumenge, 3 d’abril del 2022

DEIXEM-NOS SEDUIR PER SOPHIA DJEBEL ROSE

NOU REGISTRE

Sophia Djebel Rose ens apropa a tots els que, abans que ella i de forma pausada, han cercat amb la música, travessar les teranyines en les que ens quedem atrapades.

Des dels afores de Lió, posseïda per totes les ànimes que s’han desposseït de totes les misèries humanes, recull tot el que ha pogut de l’escena àcid-folk centre-europea dels seus predecessors psíquics, des dels paratges de Catherine Ribeiro + Alpes fins a Nico. Com engolides per un espès núvol, ens deixem abraçar per les nou increïbles cançons del seu primer disc, aquest Métempsycose que va sortir a finals de març via Red Wig Records i Oracle Records.

Subtils acords de guitarra elèctrica amb la justa reverberació, harmònium, clavicèmbals, cors celestials, son algunes de les seves eines per construir els encanteris. Lletres que parlen d’amor i de mort, episodis sinònims d’un mon no revelat. Des dels acords solidificats de Venus ens fa saber Djebel Rose: ‘Va ser com si s’hagués aparegut la mateixa Venus i s’hagués servit de la meva veu per expressar-se. Només després vaig comprendre que ella havia cantat a través meu, cansada de ser aquella icona muda inventada pels homes, resultant tendre i implacable’. Aquesta cançó, Le Palais, obre l’àlbum i tot el que desitgis...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada