dilluns, 11 d’abril del 2022

THE PLEASURE DOME, VOLEN QUE ENS CALMEM DE FORMA NATURAL

ALTRES REGISTRES

El darrer informe, corresponent al 2020, de la INCB (International Narcotics Control Board) o sigui, la Junta Internacional de Fiscalització de les Drogues, ha mostrat al mon que Espanya encapçala el consum mundial – ojo, i només amb recepta – d’ansiolítics, hipnòtics i sedants.

El quartet de Bristol The Pleasure Dome, han mostrat la seva preocupació per la salut mental anglesa. Penso que s'haurien de passar uns dies per allà. Trobarien molta més teca a l’hora d'inspirar-se per escriure les seves cançons. Postulen perquè augmentem l’autoestima. Que és important per la nostra salut mental i els nostres somnis. ‘A vegades et preguntes si algú t’estimarà, primer estima’t a tu mateixa’, asseguren.

Van començar a fer soroll el 2019, Bobby Spender (veu i guitarra) i Loz Fancourt (baix), després de conèixer-se movent-se per l’escena local. La formació actual inclou a Harrison Newman (guitarra) i Bert Elvin (bateria). Amb ganes de fer-ne més, a primers de mes han presentat un EP en format cassette, amb aquest Chaos Chaos Revolution com a tema estrella. En ell parlen del panorama polític actual, el que ha deixat la broma dels tancaments i el postureig corresponent, l’austeritat que afecta algunes petites ciutats i la superació dels problemes de salut mental. Que no es preocupin massa, perquè la seva font d’inspiració, te corda per estona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada