dissabte, 16 d’abril del 2022

BODEGA, EL SEU TORN

BODEGA + LA PALOMA

15 – 04 – 2022

LA NAU – BARCELONA

HI VAM SER

Son una banda de Brooklyn sorgida la dècada passada i si juguen be les cartes, poden arribar on vulguin, cosa que lamentarem les que gaudim de concerts en sales petites, com els seus dos anteriors a Barcelona (2018 i 2019), o aquest d’ahir a La Nau.

El seu arty-post-punk amb esquitxades de neo–hip-hop, més l’energia, el carisma, el talent i la disposició a convèncer, estan al màxim de pressió. Es troben en la gira de presentació de Broken Equipment, un àlbum que els ha posat en òrbita i que, acompanyat d’un directe sacsejador fins a les pestanyes, els ha convertit en la banda a veure i escoltar del present immediat. 


Ben Hozie amb la seva veu i guitarra fa, sense esforç a la vista, de mestre de cerimònies amb l’acompanyament de la veu i el ball de Nikki Belfiglio. Els nous membres, la guitarra i extravagància de Dan Ryan, i la percussió de Tai Lee, acaben de vestir el show, amb el baix d’Adam See. Cançons com Jack In Titanic, Doers o Statuette On The Console van exemplificar que, efectivament, és el seu torn.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada