divendres, 22 d’abril del 2022

THE HEADS, ESTAN DE COMMEMORACIÓ

ALTRES REGISTRES – 7”

Es diu que no s’ha d’acumular. Però hi ha acumulacions i acumulacions. Si no fos per tot el material que no s’utilitza immediatament i que es guarda per allò del mai se sap, ens perdríem moltes coses de les nostres bandes favorites.

The Heads estan posats en l’edició d’una caixa per commemorar els 20 anys d’Under Sided. En ella, hi volen encabir diferents vinils, a més del doble original, un amb demos, una Peel Session i altres cosetes. Mentre remenaven per localitzar el material, van trobar una versió que van fer de For Mad Men Only de May Blitz, que va sortir originalment en una compilació d’Small Stone Records, de tribut dels 70. Però no va acabar aquí la cosa. També van ensopegar amb una versió de Born To Go de Hawkwind apareguda en un 10” de Rocket Recordings de nom In, Demons In el 2005. 

Així, llancen els temes en un preciós 7” limitadíssim, a través de Rooster Records com a part de la commemoració dels 20 anys d’Under Sided, que també inclou un únic directe el setembre, amb convidats especials, a l’Electric Ballroom de Londres. El single surt avui. I per la caixa, la data prevista per fer-ho, és a finals de setembre, coincidint amb el concert. Sort!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada