dilluns, 4 d’abril del 2022

THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE, NO ENS ABANDONA

A LA VISTA

Mai és tard quan arriba. Un dels gurus de la psicodèlia del segle XXI, Anton Newcombe, ha anunciat que amb la banda de San Francisco que lidera, tenen enllestit un nou àlbum. Tot sencer. El numero 19.

Es dirà Fire Doesn’t Grow On Trees i es compondrà de nou cançons. La data prevista de sortida és el 24 de juny i serà a través del seu propi segell, A Recordings. Comparteix el primer tema, The Real, per anar fent boca. Va ser la primera cançó que va compondre després d’un temps d’inflexió i bloqueig. ‘Però de sobte, vaig escoltar alguna cosa’, explica Newcombe...i llavors simplement ja no ens vam aturar. Gravàvem una cançó sencera cada dia, durant 70 dies seguits’. També ha fet referencia a la resta del disc: ‘Gran part de l’àlbum, tracta del ser, simplement vivint. Existencialment, hem estat en un període que hem sentit la foscor, pel que es tracta de fer una bona lluita en aquesta guerra. Canto per capacitar a altres persones. En primer lloc, obtinc tot el que necessito, però puc veure-ho com alguna cosa en la que altres persones es poden identificar’.

The Brian Jonestown Massacre, s’ha fet amb un grup important de seguidors, de tot el que fan i el que no fan. Podríem dir-los els Massacreheads, com en el seu moment hi va haver els Deadheads. Han començat una gira per nord-america amb aquesta formació: Ricky Maymi (guitarra), Hakon Adalsteinsson (guitarra), Ryan Carlson Van Kriedt (teclats), Uri Rennert (bateria), Collin Hegna (baix) i Joel Gion (pandereta). Han editat un tema com a cara B que es diu Where Do We Go From Here. Per fi de nou sota la cascada. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada