divendres, 8 d’abril del 2022

THE WHIFFS, CONCERT o PRESA DE PÈL?

THE WHIFFS + SACRAMENTO

07 – 04 – 2022

SALA UPLOAD – BARCELONA

HI VAM SER

El mon de la faràndula sempre ha anat per lliure. Fins ara, podien fer gràcia les seves polítiques, els seus preus, fins i tot les seves amistats administratives. Però, alguna cosa també en ell està canviant.

Ahir ens vam enfilar fins a Montjuïc per assistir al concert de The Whiffs. Dilluns ho faran a València. El quartet, l’estona que va tocar, ho va fer amb tota la seva bona intenció, tot i que algunes veus, tenien un record per a la seva anterior visita a la ciutat. Dosis de poderós power-pop per part de la banda de Kansas, presentant algunes cançons del seu últim disc, Another Whiff de 2019 i del que tenen ja fa mesos enllestit, Scratch’n Sniff. La pandemi-comèdia segur que els hi faria estralls a la seva agenda.

Hauríem pogut sortir eufòriques, de no haver sigut perquè algú havia disposat que les persones – aquí també – portem un codi de barres al front. No pots començar el concert a l'hora que més et convingui, per acabar tocant uns escassos 30 minuts. No se qui és el responsable d’aquest “tot si val”, però menys guapo, tot el demés. Una verdadera llàstima.

Rory Cameron

Zach Campbell

Joey Montaro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada