dimecres, 20 d’abril del 2022

TALLIES, ES PERFECCIONEN

AVANÇAMENT

Les històries quotidianes i les pel·lícules que ens muntem, son una opció molt recorrent a l’hora de construir cançons. Tallies ho aprofiten sense manies.

Formats el 2018, la banda de Toronto va debutar l’any següent amb un àlbum homònim que els hi va editar Kanine Records. Després d’alguns singles, tenen ja enfundat el seu segon disc. Es diu Patina, els hi ha produït Graham Walsh, fundador de Holy Fuck, la banda de la mateixa ciutat, juntament amb Dylan Frankland i el van enregistrar als estudis Palace Sound i Candle Recording. Tot això passava mentre a Simon Raymonde dels Cocteau Twins se li van posar al punt de mira i va acabar fitxant-los pel seu segell, Bella Union, que a finals de juliol els hi editarà a Europa. Amb aquest disc, li donen una volta més al so dels 80 i 90. Tant, que hi ha moments que son com uns Throwing Muses suavitzats. Fet que no és per desmerèixer.

Aquest Hearts Underground és el quart avançament, del que Sarah Cogan ens en fa cinc cèntims: ‘La cançó va de la nostra veu interior, aquella que ens va turmentant. La que em diu, “Per què has fet això?” i de l’autosabotatge que ve a continuació. A vegades voldria sentir la veu abans i no després del fet. La cançó és un reflex d’aquests moments, en que a vegades em fustigo massa i altres hauria d’haver-me contingut més’. Mai estem contentes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada