divendres, 29 d’abril del 2022

BLACK LIZARD, CORONATS REIS

A LA VISTA

La veterania és un grau, i això es nota amb la quantitat de detalls que es troben meticulosament posats, en la nova entrega de la banda psicodèlica d’Hèlsinki, Black Lizard.

Formats el 2008, des del país escandinau que han fet de les seves vides un patrimoni del firmament semiconscient. Al llarg de la passada dècada, van editar els tres àlbums que incorporaven la seva declaració de principis. Amb aquest quart, de nom Heads i que arribarà a primers de juny via Fuzz Club, sumat a totes les col·laboracions, que inclouen a Anton Newcombe i Sonic Boom, més les gires amb personal com la pròpia Brian Jonestown Massacre, DIIV o The Horrors, els col·loca com un dels referents europeus del moviment.

El quarteto, format per Paltsa-Kai Salama (veu, guitarra), Joni Seppanen (guitarra), Lauri Lyytinen (baix) i Onni Nieminen (batería), es troben més a gust que mai amb revers, veus calades d’eco i percussions que galopen pel damunt de sòlides ressonàncies. Expliquen: ‘Hem estat treballant amb Heads durant els darrers anys, prenent-nos el nostre temps. La raó principal de l’àlbum, és avançar i créixer’. Han compartit 66Sickuna cançó sobre l’acabament d’una festa sense fi, quan aprens que el camí de l’excés, pot enviar-te a un bon mullader’. Tot te el seu moment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada