dissabte, 2 d’abril del 2022

STRAY FOSSA, BENESTAR PEL COS

A LA VISTA

La música dels Stray Fossa, és com una pel·lícula d’Eric Rohmer. Al final, sempre acabes amb un somriure a la cara.

Presenten el seu segon àlbum, Closer Than We’ll Ever Know. Un disc que, com en tantes coses en els darrers dos anys, van haver de fer equilibris diversos per tirar-lo endavant. El terceto de Charlottesville, VA, a principis de 2021 es van trobar que els germans Nick (veu i guitarra) i Will Evans (bateria), eren a Europa, entre Hamburg i Munic, mentre que Zach Blount (baix i veu) era als EEUU, a Salem. Aquest fet, és un dels aspectes que s’aborden en el disc, així com l’enyorança per un passat llunyà i un futur diferent del present, i també les històries negatives que interposem física i mentalment entre dues persones o amb nosaltres mateixos, expliquen.

(fot Kris William)

Des del debut amb With You For Ever (Nice Guy Records – 2021) que ens havien deixat amb l’ai al cor. Per fi tenim la continuïtat d’aquell bàlsam. Han avançat un parell de temes, Transpiring i Better Late Than..., aquest amb un vídeo on se’ls veu encara amb el morrió en mig d’escenes de diari.

Will Evans, que també ha portat la producció, comenta: ‘Vam fer un esforç per deixar que l’entusiasme inicial quedés registrat en el producte final. Això, sovint implicava mesclar l’àudio de les demos, en lloc de tornar a gravar’. O sigui, com feia Rohmer: deixar a la vista i mantenir les emocions, tal com ragen. Surt a primers de juny via Born Losers Records.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada