dimecres, 24 de gener del 2024

AVANT-POP SENTINELLA

TOMATO FLOWER – “NO”

A LA VISTA

Amb aquest nom, el llistó l’han posat molt amunt. Flor, fruit i llavor. Caldrà esperar per desvelar com continua.

De moment, l’any passat Tomato Flower van editar un parell d’EP’s, Gold Arc el febrer i Construction a l’agost. Dos treballs on navegaven per la psique de manera transversal. Aviat, a principis de març, arribarà aquest primer àlbum que es diu No. No què?

(fot Missy Malouff)

La banda de Baltimore, formada per Jamison Murphy (veu, guitarra), Austyn Wohlers (guitarra), Ruby Mars (baix) i Mike Alfieri (bateria) es troba a gust amb el segell Ramp Local, que els hi torna a editar aquestes 12 noves inquietants i estimulants cançons.



Han compartit un parell d’elles. Fa uns dies va ser Saint, on deambulen per territoris preterits als que segueixen de ben a prop el rastre. Primer però, va venir Destroyer, un al·lucinant tema on exposen tot el seu poder. Un breu tros d’art-rock en estat primitiu que ens ventila com si fóssim un matalàs de llana a qui li cal ser desparasitat a base de cops.

#Sé que m’esperes a casa# s’esgargamella Murphy, #Sé que ets allà quan estic sol# ens avisa. ‘Tracta de veure persones a l’ombra, però la cosa canvia i el que parla queda posseït, es converteix en el destructor. La cançó va aparèixer de cop durant un període d’insomni i caos. Després la vam anar arrodonint’ continua explicant-nos Murphy. Sota ritmes i melodies enganxoses, ens avisen de la mà de fantasmes que ens vigilen. Fem-los cas i No badem.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada