dilluns, 8 de gener del 2024

EL RETORN DE LA COMBINACIÓ

LAETITIA SADIER – “ROOTING FOR LOVE”

NOU REGISTRE

Des de 2017, amb Find Me Finding You, que Laetitia Sadier no treia res en solitari. Sembla que vol posar-hi remei.

Ha desvelat el llançament de Rooting For Love, un àlbum de 10 cançons amb les que a través de les variacions i les harmonies que contenen, vol fer una crida a les consciències consternades del planeta. Com a conclusió final, ens demana evolucionar, més enllà dels nostres incomptables mil·lennis de patiment i alienació.

La membre dels omnipresents Stereolab, mitjançant el seu inconfusible to de veu i els reconeixibles acords, trena acompanyada de Hannes Plattemier, Emma Mario i el seu ex-company de banda Xavi Muñoz, una possible formula que a més, la recol·loca còmoda i magistralment de nou a l’estrada musical.

L’àlbum inclou New Moon, el tema que, recordem, va compartir fa dos anys i aquest Une Autre Attente, una cançó en francès de tall molt Stereolab, que porta aquella vibració encomanadissa que tant ens van fascinar. Ve acompanyada del corresponent vídeo promocional dirigit per Spencer Bewley. Al carrer a mitjans de febrer via Duophonic Super 45s i Drag City.

A més de contemplar la bellesa del seu treball, Laetitia Sadier ens mostra el seu bon cor amb el desig d’evolucionar amb ella més enllà del patiment que anem aportant des de fa mil·lennis. Seguirem contemplant.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada