dijous, 18 de gener del 2024

MIRANT LA BOGERIA A LA CARA

KIM GORDON – “THE COLLECTIVE

A LA VISTA

Ja s’ha fet l’anunci de l’esperat segon àlbum de l’ex-Sonic Youth, Kim Gordon. Com era d’esperar, no ens deixarà indiferents.

L’artista multi-disciplinària ens te preparat un disc que possiblement sigui una radiografia del que està passant, cosa que te el seu mèrit. ‘En aquest àlbum, volia expressar l’absoluta bogeria que noto al meu voltant en aquest moment’, i continua ‘Aquest és un moment en el que ningú sap realment què és real, en el que els fets, no necessàriament influeixen en les persones, en el que tothom va a la seva, el que crea una sensació de paranoia’.

El disc es diu The Collective i sortirà la primera setmana de març via Matador Records. L’ha enregistrat a Los Angeles amb el productor Justin Raisen – que ja ho va ser en el seu debut en solitari de 2019 – amb producció addicional d'Anthony Paul Lopez.

Tranquil·litzar-se, somiar, drogar-se per escapar, els programes de televisió, les compres, internet, tot és senzill, fluid, còmode i de marca. Em va donar ganes de posar-ho tot cap per avall, de seguir alguna cosa desconeguda, potser inclús fracassar’. Ha construït la banda sonora a l’espectacle. Gordon recita sobre un mur sonor dub, repetitiu, on amb molta intuïció descriu la comunicació, la sublimació comercial i la sobrecàrrega sensorial en la que ens trobem immersos t’agradi o no.


El tall que comparteix amb la notícia, aquest BYE BYE, l’acompanya del corresponent vídeo promocional protagonitzat per la seva filla Coco i ha estat dirigit per la cineasta Clara Balzary amb imatge de Christopher Blauvelt.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada