dijous, 11 de gener del 2024

COMPARTIR EXPERIÈNCIES

MARY TIMONY – “UNTAME THE TIGER”

NOU REGISTRE

Estem de sort, la músic de Washington D.C. Mary Timony ens presenta finalment, el seu primer treball en solitari en 15 anys.

Timony es troba al darrera de nombroses bandes, la primerenca i influent all-female Autoclave, dels imprescindibles Helium, de The Spells, l’aventura amb Carrie Brownstein (Sleater- Kinney), de Wild Flag, Ex Hex, i tants altres episodis que l’han convertida en una llegenda viva.

L’àlbum es diu Untame The Tiger i sortirà cap a finals de febrer via Merge Records. El va enregistrar durant un període de dos anys a Baltimore, a The Magpie Cage Recording Studio de J. Robbins, mentre exercia de cuidadora dels seus pares malalts: ‘És pel més difícil que he passat. Cada setmana havia de gestionar una nova crisi’, explica. ‘Vaig adonar-me de que he de controlar les coses que pugui. Com que estava prenent decisions impossibles en nom d’ells, les eleccions creatives semblaven més fàcils de portar. El disc es va convertir en la meva àncora’.


Després de Dominoes, comparteix aquest segon tema, The Guest. Una increïble i preciosa balada sobre la injustament denostada soledat. S’acompanya de Brian Betancourt (baix), David Christian (bateria) i Betsy Wright i Dennis Kane als cors. Comenta sobre la cançó: ‘M’imaginava a la soledat com una hoste de la casa que continua trucant a la porta. Vaig pensar que seria graciós dir que la soledat és l’única que sempre torna’. Afortunadament.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada