divendres, 12 de gener del 2024

COM AQUELLS ÀLBUMS DE FOTOS

OMNI – “SOUVENIR”

NOU REGISTRE

La banda de post-punk d’Atlanta Omni, ens presenta el seu àlbum de fotos amb les darreres dels últims cinc anys, el temps passat des de Networker (Sub Pop – 2019).

És el que fa quatre i li han posat Souvenir perquè és una col·lecció d’àudios. Volen que pensem en cada tall com un àlbum familiar, una capsa de sabates plena de pedres precioses, diuen. Cada un d’ells es sosté per sí mateix i reflexa el temps i el lloc en el que va ser creat. Té la data de sortida prevista per a mitjans de febrer, repetint amb Sub Pop.

Amb aquests 11 nous talls, la guitarra de Frankie Broyles, la veu i el baix de Philip Frobos i la bateria de Chris Yonker – el seu primer àlbum com a membre oficial del grup – certament fan un pas cap a una maduresa interpretativa amb cançons rodones, plenes d’energia captivadora.


Aquest Plastic Pyramid és la primera cançó que van escriure després de la famosa tancada i el segon single que comparteixen després d’Exacto. Està plena d’acords metàl·lics i canviants: ‘Ens va portar un temps descobrir quin arranjament funcionava millor. El vam estripar i enganxar varies vegades abans de decidir-nos pel format publicat’ expliquen. En la seva darrera gira van tocar amb el terceto de Los Angeles Automatic, es van fer molt amics d’Izzy Glaudini i és la veu amb la que s’han fet acompanyar en aquest enganxós Plastic Pyramid





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada