dimecres, 3 de gener del 2024

CARES OCULTES

VOLKSEMPFÄNGER – “ATTACK OF SOUND”

NOU REGISTRE

Posar conceptes al descobert, també pot ser una manera d’afluixar ritmes accelerats. És el que han sabut portar a terme Volksempfänger.

Holly Habstritt és una exageradament prolífica artista, músic i dissenyadora. Per la seva banda, Ajay Saggar, treballa (encara?) al Paradiso d’Amsterdam com a director de producció i troba el temps que faci falta per diversos projectes musicals. Des del seu àlies Bhajan Bhoy, passant per la seva penúltima col·laboració discogràfica amb Kohhei Matsud de Bo Ningen amb el nom de Chela o la darrera del tot amb Holly Habstritt per fer aquest Attack Of Sound sota el nom de Volksempfänger.

(fot Rob Verweij)

Tant un com l’altre, s’allunyen de la complexitat dels seus habituals treballs, per construir un projecte més recurrentment pop a base de suaus harmonies i brillants feedbacks. Amb ell, asseguren haver volgut mostrar el seu amor pel pop clàssic i la psicodèlia dels 60. Enregistrat a través de Soundation Studio, ha sortit aquest passat primer de desembre via Cardinal Fuzz (Europa) i Feeding Tube Records (EE.UU).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada