dimecres, 17 de gener del 2024

...i AQUÍ ESTEM

THE GLASS HOURS - “SCARLET TONGUES”

A LA VISTA

Hi ha àlbums de debut que tot i no inventar res, formen immediatament part de la gran aventura de la música popular.

Potser no aportaran més que bellesa, que ja és molt en aquests dies en que tot si val. Potser també serveixi perquè algú deixi de perdre el temps i descobreixi, com van fer Brad Armstrong i Megan Barbera, algunes de les veritables fonts.

(fot Braden Chattman)

Amb el nom de The Glass Hours tenen acabat un LP de títol homònim, amb el que faran les delícies de tots els que ens agrada refugiar-nos i protegir-nos d’un dels pitjors moments de la història d’aquest desaprofitat camí, amb càlides i dorades melodies.

Seran 9 cançons llançades via Cornelius Chapel Records el primer dia de març. L’han escrit, interpretat, enregistrat i produït entre ells dos, a l’estudi de la casa de Brad a Red Hook, NY. Fora d’ells dos, només hi ha la preciosa intervenció del violí de Sue Westcott. Hi ha harmonia i pau en les seves cançons. També hi ha l’harmonia de dos intèrprets que lliguen perfectament en cos i ànima.


Abans de formar The Glass Hours, Brad i Megan han estat actuant i gravant, tant individualment com en altres grups. Brad, ha estat amb 13ghosts i en les bandes de Maria Taylor (Azure Ray), Alabama Shakes, Drive-By-Truckers i Magnolia Electric Co. entre moltes altres. A l’espera de la resta d’espurnes que ens donin una mica de llum, ens podem arraulir i continuar fent veure que tot està bé amb aquest primer tema compartit, Scarlet Tongues.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada