dissabte, 27 de gener del 2024

PROMISCUÏTAT

AGENT BLÅ – “STAB!”

A LA VISTA

Amb l’edat, a no ser que falli alguna cosa, s’hauria d’agafar seguretat, perícia i habilitat amb la feina.

Seria el cas de la banda de Göteborg Agent blå. Però que no es distreguin gaire, semble que han entrat en la ‘zona còmoda’. Si no van en compte, s’acabaran assemblant més als seus veïns d’a-ha que a Radio Dept. A través d’un resultón primer avançament, s’hi tornen a posar després de l’honrós Morning Thoughts (Luxury/Through Love Records – 2019).

El nou disc porta per nom STAB! i sortirà via Vårø i Kanine Records a mitjans d’abril. Prometen poliestils, sumar krautrock i psicodèlia a la seva relació amb l’indie-rock. Al final és allò que si vols deixar satisfet a tothom, no hi deixaràs a ningú. Perquè hi ha sumes que resten.


L’àlbum el van enregistrar a Studio Bella Figura de Göteborg en unes estranyes condicions que no han acabat de definir i que asseguren van afectar a les sessions. Aquest primer tema que han compartit, Discount, el descriuen com el fet de ‘trobar amistat i consol en allò inquietant o que t’empaita’. En el crescendo dels primers acords i l’entonació èpica que aporten, els empaita el seu llegat, opulentes guitarres entremig d’una tonada d’anunci de perfum glamurós. Bona olor fa, però les olors son temporals.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada