divendres, 5 de gener del 2024

NO DONAR MAI RES PER LIQUIDAT

PYLON REENACTMENT SOCIETY – “MAGNET FACTORY”

NOU REGISTRE

Encomana bon rotllo. El pop ja ho té això. Hi ha bandes, com els B-52, amb les que escoltant-les, pots sentir fins i tot que les coses van bé. El mateix passa amb els Pylon Reenactment Society. Els dos grups d’Athens. Serà Athens l’Empordà dels EE.UU?

El 2014, Jason Nesmith va convidar a la vocalista dels memorables Pylon, a interpretar algunes cançons per a Art Rocks Athens, una sèrie d’actes que exploraven la connexió entre l’art i la música en el període 1975-1985. Un sorprès Nesmith, per l’engrescada actitud de Vanessa Briscoe – l’única membre original – va formar la banda d’acompanyament amb Kay Stanton al baix i Gregory Sanders a la bateria, companys seus de Casper & The Cookies.

El que va començar com una cosa d’uns dies, ha acabat causant sensació internacional. És per això que es van donar impuls per escriure nou material, això sí, seguint les passes del grup mare. La idea definitiva de l’àlbum es va conformar desprès de treballar amb Pylon Box el 2020 i la seva bona rebuda. D’aquesta manera han arribat a tenir a punt i amb molt d’entusiasme, el que es pot considerar l’àlbum de debut de PRS.


Es diu Magnet Factory, que sortirà dins la primera quinzena de febrer, via Strolling Bones Records. La producció ha anat a càrrec dels mateixos Nesmith i Briscoe, conjuntament amb el suport en el so de David Barbe (Deerhunter, Drive-By Truckers) i Tom Ashton (Xymox). També ha comptat amb la participació d’una convidada molt especial: Kate Pierson dels B-52, que apareix a Fix It. ‘He estat una gran fan dels B-52 des de la primera vegada que els vaig veure, que era el seu tercer concert’ explica Briscoe. ‘ A més, sempre van donar suport a Pylon. Quan vaig veure el seu darrer concert a Athens, se’m va ocórrer que seria fantàstic que Kate participés en aquesta cançó en concret’.

Sobre aquesta Flowers Everywhere comenta: ‘Fa alguns anys, PRS va obrir per a Cindy Wilson en un petit club’ explica Briscoe. ‘Una noia jove em va explicar que disposar de la col·lecció de discos del seu pare, allà al mig del no res a Alabama, li havia salvat la vida. Li vaig dir que les flors poden créixer a qualsevol lloc, pensant en la meva pròpia educació en una comunitat rural, on l’art i la música m’havien ajudat a continuar endavant. Em vaig inspirar en l’esperança dels adolescents que es pregunten coses sobre el futur, sense importar les circumstàncies’. La veu de Briscoe ressona forta quan canta:... # Don’t be afraid - Get away #... No tinguis por i escapa. Som a temps.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada