divendres, 26 de gener del 2024

AL FINAL, TOTS CONTENTS

ASTREL K – “THE FOREIGN DEPARTMENT”

A LA VISTA

Els canvis sempre son bons. És més, al llarg de la vida cal moure’s i que la vida vagi prenent altres formes. Rhys Edwards ho sap. Potser fa un parell d’anys no n’era conscient.

Té llest per entregar el seu segon àlbum. Li ha posat The Foreign Department, com a metàfora del seu exili i els dos trasllats no planificats, de Londres a Estocolm, en dotze mesos: el primer al començar una relació i el segon a l’acabar-se. Arribarà a les “botigues” la primera setmana de març via Tough Love Records.

Astrel K és el projecte en solitari del màxim responsable d’Ulrika Spacek, Rhys Edwards. Amb ell s’apropa a composicions més estructurades, amb arranjaments de vent i metall que possiblement el converteixen en alguna cosa important per a ell i per a nosaltres. Es reinventa. S’inspira en els discos de Mercury Rev (sona molt Deserter’s Songs) i de Leonard Cohen (etapa Death Of A Ladies’ Man).


A través del disc, es va donar aquella segona oportunitat que no tothom sap aprofitar. Es va saber envoltar de companys de viatge que el van ajudar a construir un àlbum biogràfic i acaba de compartir el primer single, aquest Darkness At Noon. Una preciosa peça de pop barroc amb la que segur, ja s’ha alliberat de les cebes que el marejaven. Si és que al capdavall, sempre hi ha un final feliç. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada