diumenge, 7 de gener del 2024

GRONXATS ENCARA PELS 90

PACKS – “MELT THE HONEY”

NOU REGISTRE

Després d’uns dies en que uns van, uns altres tornen i uns altres ni respiren, tornem a la normalitat, que de llarg, és la menys normal de la història.

Ho fem amb Madeline Link i la seva banda, Packs que van debutar amb Take The Cake el 2021. Dos anys després es consolidaven amb Crispy Crunchy Nothing, editat aquest passat mes de març. Ara, aprofitant l’embranzida dels dos àlbums i les bones expectatives generades, ja tenen a punt per d’avui en vuit dies, el tercer, aquest totpoderós Melt The Honey, que els hi continua llançant Fire Talk.

(fot Eva Link)

Al poc de treure el segon disc, es van trobar a Ciutat de Mèxic, i tancats i concentrats en un estudi llogat durant 11 dies, van esbossar les noves cançons. Des d’allà, van agafar un bus en direcció a Xalapa, on instal·lats en un espai apartat de la ciutat conegut com a Casa Pulpo, propietat de Wendy Moira, la dona al darrera del rellevant Teatro Lucido, li van acabar de donar forma. ‘La casa no tenia ni una paret recta, fet que  va aportar una mentalitat creativa’ explica Link.


El nou àlbum vol ser un testimoni dels meravellosos i estranys detalls de la vida quotidiana, interpretats sabent el seu valor real, expliquen. En general, ens trobem amb onze talls d’slacker-rock, melodies lo-fi cantades amb l’estirada veu de Madeline, acompanyada amb contundència per Dexter Nash (guitarra), Noah O’Neil (baix) i Shane Hooper (bateria). El disc se l’han auto-produït i vol rendir un homenatge al inconformisme de poques pretensions del moviment grunge. També als enginyosos arranjaments de Guided By Voices, que tant els ha inspirat des dels seus inicis a Toronto. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada