divendres, 19 de gener del 2024

MANTENIR-SE EN CANVI CONSTANT

WITCHING WAVES – “STREAMS AND WATERWAYS”

NOU REGISTRE

Cançons que fusionen l’èpica del moment amb l’establert a través d’una mesurada detonació de post-punk.

La banda britànica Witching Waves, formada per Emma Wigham (veu, bateria) i Mark Jasper (veu, guitarra) van treure abans d’acabar l’any, el seu quart àlbum amb el nom d’Streams and Waterways. 

Editat de nou per Specialist Subject Records,  han fet una mena de resum de l’aventura viscuda des que van decidir traslladar-se de Londres a West Yorkshire... i tenir a Ivy, la seva primera filla. ‘Vam arreglar una casa petita de lloguer a Mytholmroyd’ explica Jasper. ‘Vam muntar un espai d’assaig en un molí proper i vam intentar escriure música, cosa que vam fer entre mig de l’estres per saber si arribaríem a cobrir despeses i la por d’haver pres una decisió errònia. Havíem deixat enrere la nostra feina, amics i un petit però bonic pis a Londres’.

Amb Streams And Waterways, deixen córrer la urgència de les cançons amb les que fluïen des que es van formar el 2011, per polir i valorar les dinàmiques de les coses que et van passant tenint en compte que no sempre ho controles tot, encara que t’ho pensis. També ha servit per fer la presentació oficial com a membre de Witching Waves del músic de Liverpool Will Fitzpatrick, el nou baixista i part clau en la composició de les noves cançons, que se’ls va unir en la darrera gira.


És un disc reflexiu, on han volgut plasmar el conflicte que ens suposa adonar-nos que el temps passa molt ràpid i sense control. ‘Ha sigut com una investigació psicogeogràfica sobre el deteriorament de la salut mental, l’envelliment i l’aïllament de la vida moderna’ explica Jasper. Doncs ja veuran quan tinguin la nostra edat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada