dimecres, 31 de gener del 2024

MOVIMENT REGULAT

THE INFINITES – “ARCHETYPES”

NOU REGISTRE

Ideal per balancejar-se, inspirar profundament les partícules contaminades de l’aire de la ciutat i sentir-se relaxat i feliç.

No és que el nou disc de The Infinites porti un prospecte i haguem llegit les instruccions dels experts. Qualsevol que escolti l’àlbum pot viure l’efecte. Son simplement la veu destensada de Jared Leibowich (The Zoltars) i les línies de guitarra de Dan LeVine (Guetto Ghouls) i Ian Rundell, que ens afluixen les cames. La qüestió es trobar un agradable racó per viure l’experiència en pau. El ritme el marquen Miles Kelley al baix i Sam Jordan (The Hermits) a la bateria.

És el segon àlbum de la banda d’Austin. Es diu Archetypes i els hi ha editat fa 15 dies Meritorio Records. Mantenen l’ímpetu i el flux constant que no apagaria ni la flama d’una espelma. Vas llançat de forma agradosa amunt i avall, com si fóssim muntats en uns caballitos de fira. No hi ha pressa per que s’acabi el disc ni res.



Expliquen que el nom de la banda està influenciat pels loops interminables que utilitzen com a base per a les cançons i per l’univers infinit de personatges que volen crear amb elles. Amb aquest nou disc, a més d’explicar històries curtes de persones anònimes com en l’anterior, continuen les exploracions sobre els diferents arquetips amb els que ens organitzem. Ens ho posen ben fàcil.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada