dimarts, 23 de gener del 2024

SON SOLUCIONS

ACCIDENTE / NIGHTWATCHERS

SPLIT – NOU REGISTRE

Andy Warhol, era com era, i aquí ara no obrirem cap debat sobre això, però tenia una cosa clara: que havia de donar tot el suport a bandes de l’escena underground.

Sense elles, la música seria un altre flanc més totalment absorbit i manipulat, sense cap credibilitat, ni social ni cultural. Per això son imprescindibles formacions com Accidente o Nightwatchers

Accidente és una banda de Madrid que porten des de 2010 en actiu. Han voltat incansablement pels escenaris de mig mon amb el seu pop-punk sota el braç. El resultat son milers d’animes que a través de les lletres i actitud combativa del grup, s’han impermeabilitzat de la merda que ens llancen diàriament des dels mitjans desinformatius.

Amb la banda de Toulouse Nightwatchers tenen a punt un split que sortirà en vinil a finals d’aquest mes via Stonehenge Records. Accidente aporten quatre cançons, tres originals i una versió del tema Colgado de Tí del també grup madrileny Alarma!!! tots ells enregistrats, com va sent habitual, a Musigrama per Pablo Martínez (company de banda) durant el novembre de 2022.

Des del seu “bandcamp” volen donar tot el seu suport cap a tots aquells que assalten i s’organitzen contra aquesta màquina de cobdícia que destrueix les nostres comunitats. Hem de recuperar i reparar els nostres vincles, diuen. ‘Necesito a mi gente alrededor’ canta Blanca a Interdependencia.

De l'altra part, Nightwatchers aporten sis talls, enregistrats a La Cuve Studio d’Angers, per Elliot Hsr i Steeven Ludard, amb textes basats en Le temps des léopards de 1969, el segon volum de quatre, sobre la guerra d’Algèria de l’escriptor Yves Courrière. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada