dijous, 4 de gener del 2024

ENERGIES COMUNES

SILVER APPLES & MAKOTO KAWABATA – “MIRAGE”

NOU REGISTRE

Dues persones de dues generacions, separades per 27 anys. Una nascuda a Knoxville (EE.UU) i l’altra a Osaka, dues ciutats separades per més de 10.000 km. El punt de trobada, la creativitat en format soroll.

Són Simeon Coxe, membre dels llegendaris Silver Apples i Kawabata Makoto, membre fundador dels Acid Mothers Temple. A finals de mes surt en vinil via el segell Important Records, Mirage, una col·laboració pendent entre els dos músics que van enregistrar el 2020, pocs mesos abans del traspàs de Simeon Coxe el setembre d’aquell any, durant els treballs de post-producció.

L’àlbum l’obren amb Dragonfly’s First Flight, que ocupa tota la primera cara del disc. Un tema en el que ambdós músics es troben en el seu espai preferit. Un tall de 15 minuts, on desenvolupen una introducció còsmica a través dels oscil·ladors de Coxe i la guitarra de Kawabata, creant una atmosfera lisèrgica de la que ja no voldríem sortir fins que arribi l’acollidora escalfor de l’estiu.



El costat B, s’obre amb la descontrolada guitarra de Kawabata campant vistosament per apropar-nos als intensos paratges nebulosos del tema que dona títol a l’àlbum i de Future Reminiscence, mentre Coxe reflexiona sobre la vida i la mort. El disc està dedicat òbviament a la memòria de Simeon Oliver Coxe III






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada